HP Ink/62 Tri-color Cartridge

0 Review(s)
Fabrikant HP
Beschikbaarheid: Beschikbaar
Product code CrtHPOrg189
Specificaties
Naam product: HP Ink/62 Tri-color Cartridge

€ 22
Aantal:
Kopen
Met originele HP inktcartridges maak je telkens opnieuw opvallende kleurendocumenten en foto´s[1] die lang mooi blijven. Gebruik cartridges die speciaal ontworpen zijn voor afdrukken thuis, op het werk of op school.

Druk elk project probleemloos af. Originele HP inktcartridges zijn speciaal ontworpen om opvallende resultaten te produceren ‚Äö√Ą√¨ tijdens de hele levensduur van de cartridge.

Maak een goede indruk met schitterende kleurendocumenten en professionele foto´s. Originele HP inkt is waterbestendig en tientallen jaren lichtbestendig[1], wat betekent dat je afdrukken er lange tijd goed uit blijven zien.

Druk af zoals je gewend bent, zonder geld te verspillen. Bij afdrukken die met originele HP inktcartridges gemaakt zijn hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit. Als je veel afdrukt, ben je voordeliger uit met optionele high-capacity cartridges.[3]

Vervang je originele HP inktcartridges op een snelle en probleemloze manier. Kies de cartridges die aan je wensen voldoen en profiteer van de eenvoudige gratis recycling via HP Planet Partners.[2]


Gewicht en omvang

Breedte11,3 cm
Diepte3,7 cm
Gewicht40 g
Hoogte11,5 cm

Kenmerken

Aantal1
BCP ballonafbeelding, kleur
Compatibele productenENVY 5640 e-AiO, ENVY 7640 e-AiO, Officejet 5740 e-AiO
Inhoud4,5 ml
Paginaopbrengst165 pagina´s
PrintkleurenCyaan, Magenta, Geel
PrinttechnologieThermische inkjet

Schrijf een beoordeling

Geef uw naam op:

Schrijf hieronder een korte beoordeling, max 2000 karakters.

Geef een beoordeling tussen 0 (Ondermaats) en 5 (Top product) sterren.

Beoordeling: